Politica de confidentialitate

Privacy Policy

Persoanele care aleg sa-si creeze propriul cont sunt asigurate ca datele personale furnizate vor fi utilizate numai in scopul oferirii unor servicii cat mai bune din partea site-ului si doar in interesul lor personal.
Prin inregistrare, utilizatorul isi exprima consimtamantul utilizarii datelor sale personale de catre administrator doar in scopul unei comunicari/informari cat mai avantajoase intre cele doua parti, comunicare ce poate cuprinde preluarea comenzilor, confirmarea comenzilor si a livrarilor, contactul direct intre cumparator si vanzator pentru eventuale nelamuriri, anunturi cu privire la diferite promotii sau noutati de pe site, informari cu privire la istoricul comenzilor facute.

Este interzisa utilizarea contului personal de catre mai multi utilizatori iar administratorul isi rezerva dreptul de a inchide contul in situatia in care constata utilizarea unui cont de catre mai multe persoane .

In cazul platilor online, nu se va stoca nici un fel de data personala sau detaliu referitor la cardul cu care veti plati.

 

Avantajele propriului cont:

  • veti putea tine evidenţa comenziilor efectuate;

  • veti putea face cumpărături mai rapid, avand toate informatiile necesare;

  • veti beneficia de puncte de fidelitate care va pot aduce diferite beneficii cum ar fi reduceri sau promotii; in acest sens veti primi un anunt prin e-mail, prin care veti fi informat ca urmeaza sa beneficiati de avantajele respective.